Even een kort berichtje uit Lombok! Iedereen bedankt voor de berichtjes, leuk om te lezen!
Met mij gaat het al beter, de voornaamste zorgen voor mij was de vermoeidheid en duizeligheid, maar dat is al stukken minder geworden. We gaan nu even een tempeltje in de buurt bekijken om te zien hoe ik het trek. Als het goed gaat gaan we morgen weg, want we hebben het hier wel gezien.

Hieronder wat foto’s van het hotel waar we de afgelopen tijd hebben gezeten gedurende mijn ziektebed.

Tags: , ,

1 Comment on Foto’s hotel Lombok Raya

 1. Emilie says:

  Nick & Bibi!

  Heb de afgelopen in warp-speed jullie berichten bijgelezen dus ben eindelijk een beetje up-to-date :) Wat een gave verhalen allemaal, en ook echt supermooie foto’s! Kan nu geen stedennamen reproduceren van waar jullie geweest zijn, maar ik vond het prachtig ;)

  Nick, hoop dat het beter met je gaat inmiddels! Jullie laatste post is van een paar dagen geleden, dus hoop dat de koorts inmiddeels helemaal gezakt is en dat jullie weer verder zijn gegaan.

  Ik kijk uit naar de nieuwe verhalen!

  Liefs,
  Emilie

Leave a Reply

*