Tags: , ,

4 Comments on Foto’s Pemuteran

 1. wieby says:

  Hoi Biep en Nick, leuke verhalen en mooie foto´s! Weten jullie al hoe laat jullie aankomen in NL – dan kunnen we het ontvangstcomitee klaar zetten. gr. Wieby

 2. Erik & Myrt says:

  Hey Schoonheden,

  Jullie duikervaringen klinken echt te gek! Ben daar toch wel erg jaloers op stiekem… Zal geen jaren meer duren voordat wij dat na gaan doen gok ik zo ;) Te gekke foto’s blijven jullie ook maken, haha zo te zien vermoeid het ook na 2 maanden nog niet om op de ontspanner de drukker bij ieder mooi plaatje! Die jullie natuurlijk dagelijks tegenkomen… Maar goed, sprak Cindy net en begreep dat jullie (ondanks de gedachen om langer te blijven) dinsdag om 6u ‘s ochtends alweer landen. Zodra jullie uitgepakt en vooral óók uitgerust zijn moeten we maar snel contact hebben voor een knuffel, kus en de verhalen.

  Geniet van de laatste dagen! Kus,

  Erik & Myrt

 3. Cindy says:

  WOW!!!

  Wat een prachtige verhalen en foto’s hebben jullie weer gemaakt! echt bijzonder al die beesten die jullie in het wild zien en het duiken lijkt mij ook zo gaaf!! Geniet nog even van jullie laatste daagjes!
  Bieb, was het winkelen gister nog leuk met dat vrouwtje?

  kus Cin

 4. Bob says:

  hey Nick en Bibi, leuk om Jullie verhalen te lezen, en ook de foto’s te zien, Indonesie is een land waar je niet snel uitgekeken raakt. okey dan sekarang sedikit di dalam bahasa indonesia, karena aku kira kamu suka untuk belajar lebih, aku nggak tahu kalau kamu sudah lancar atau tidak. tetapi nggak apa apa karena aku tidak begitu baik juga. aku pikir Indonesia negeri yang paling indah di dunia. aku masih rindu makanan, minuman dan wangi dari dupa di jalan setiap pagi di bali, kamu bisa pinjam buku belajar bahasa indonesia kalau mau,tanya aku ya.
  terimakasih lagi untuk bir kamu kasih di hari ulang tahun ku, kemarin malam aku minum bir itu sama bapakku.
  groetjes Bob, mooie site trouwens.

Leave a Reply

*